Wie ben ik?

Mijn naam is Myrna van den Wijngaard en werkzaam als orthopedagoog. Eerder heb ik ervaring opgedaan in zowel de specialistische jeugd-GGZ alsook de basis jeugd-GGZ op het gebied van diagnostiek en behandeling. Ik vind het fijn om met kinderen, jongeren en hun ouders mee te kunnen denken in vraagstukken waar zij tegenaan lopen.

 

Ik ben ook opgeleid als cognitief gedragstherapeut en EMDR-therapeut. Momenteel ben ik als ZZP’er werkzaam bij verschillende praktijken. Hier haal ik veel plezier uit en kan ik mijn passie goed in kwijt. Naast dit werk bied ik in mijn eigen praktijk intelligentieonderzoek aan, omdat ik juist dit onderdeel van mijn werk erg interessant vind en mij hier graag mee bezig houd.


Naast mijn werk besteed ik veel tijd aan mijn gezin, waar ik van kan genieten. Ik heb samen met mijn lieve partner twee kinderen en een aantal goede vriendinnen die ik graag zie. Verder houd ik erg van lezen, sporten, in de natuur zijn en van avontuurlijke reizen.

Ik ben geregistreerd bij het PsyNIP, VGCT en SKJ. Diagnostiek kan uitgevoerd worden in de regio Alkmaar, Heiloo, Castricum, Uitgeest, Bergen en Heerhugowaard.