Locatie

De afname van een intelligentieonderzoek kan plaatsvinden in de regio van Alkmaar. Veelal wordt gebruik gemaakt van een gespreksruimte in het centrum van Alkmaar. In overleg kan het onderzoek ook worden uitgevoerd op school.

Wachtlijst

Er is geen wachtlijst bij Praktijk de Boom. Dit betekent dat een eerste afspraak voor het onderzoek vaak al binnen 2 weken ingepland kan worden.

Vergoedingen

In Praktijk de Boom wordt contractvrij te werk gegaan. Dit houdt in dat er geen contracten zijn afgesloten met gemeenten. Er is geen vergoeding mogelijk en het intelligentieonderzoek is daarom voor eigen rekening. Er is geen verwijzing van de huisarts of gemeente nodig en zij worden dan ook niet geïnformeerd over de aanmelding.

Afzegging

Als een afspraak niet kan doorgaan, neem dan minimaal 24 uur voor aanvang van de afspraak contact op via info@praktijkdeboom.nl of 06 – 25 10 52 97. De lege plek die vrij komt, kan dan ingevuld worden door iemand anders. Op deze manier kan voorkomen worden dat er lange wachtlijsten ontstaan. Wanneer de praktijk op dat moment niet open is, kan de voicemail ingesproken worden. Er worden dan geen kosten in rekening gebracht.

Indien de afspraak korter dan 24 uur van tevoren wordt afgezegd of deze vergeten is, wordt de gereserveerde tijd deels in rekening gebracht tegen een tarief van € 50,-.